26.3.10

Burlesque


Dita von Teese mästarinnan av burlesque!

Ojojoj det händer mycket grejor nu, imorgon har jag blivit medbjuden av Kristin i studiegruppen att se burlesque med henne och hennes sambo Lasse på club Monster här i Gävle och jag som länge velat se riktig burlesque ska lätt gå och kika. Dessutom om vi klär oss lite burlesqueit så kommer vi in gratis och jag som har min fjäderkjol och allt ska väl lyckas greja mig något sånär burlesqueit iaf..:) Så himla kul!!

2 kommentarer:

Anna sa...

Hej! Det här kanske låter lite konstigt, men jag är på jakt efter en fjäderklänning som jag ska ha på mig den 16 April. Googlade fram dig, och undrar nu om du är intresserad av att sälja/hyra ut din klänning till mig? Vore väldigt snällt. Har du någon bild på den?

Linda sa...

Hej anna, det jag har är ingen klänning utan en kjol som jag brukar ha olika toppar till så att det ser ut som en klänning och jag är inte intresserad av att sälja den, men du kan kolla i inläggen ovanför det här i min blogg så finns det massa bilder på min kjol om du ev. vill låna. Problemet är ju att vi bor en bit ifrån varandra vad jag förstår av din blogg, eller?
/L