19.4.10

Helgen

Igår såg vi även den här filmen, Save the last Dance och den var bra men jag tyckte att det var tråkigt att det syntes att det inte är Julia Stiles som dansar tåspets men det var ändå kul att se massa dans och en fin film över lag som jag verkligen skulle kunna se igen..:)
I fredags såg vi även på den här filmen som jag har velat se sen jag bodde i New York och den hade premiär där, det blev aldrig något biobesök för mig men det gick minst lika bra att se den här hemma i soffan med Hannah..:) Grymt snygg film!
Honey såg vi igår på dagen när vi var sega och sjukliga, den hade vi båda sett förrut men för väldigt längesen, men den var lika bra som förrut..:)
Jag hyrde massa dansfilmer som vi kunde titta på då ingen av oss kände oss särskilt pigga och Dance Flick var den vi såg första i fredags, en parodi över alla andra dansfilmer som vi sedan skulle titta på.. Kanske lite dumt att titta på d men ändå, den var rolig iallafall..:)
Igårkväll såg vi 8mile på ZTV, jag älskar den filmen och det var första gången Hannah såg den och hon verkade gilla den hon med.
I lördags kväll var Hannah och jag och spelade biljard tillsammans med Malin och Sara. Det var trevligt, jag hade ovanligt mycket flyt för att vara jag så det var trevligt. Sen gick vi till Old Saints drack lite öl och mötte upp en kompis till Hannah som hette Åza och hennes kille Tony också väldigt trevligt!


Filmen har alltså bara varit lugn med massa mys framför TV:n sånär som på biljarden så såklart, med andra ord alldeles lagom för två sjuklingar..:)

7 kommentarer:

fabi sa...

Åh en massa bra filmer ju :D har sett alla utom 8miles :P
Låter som en skön helg! :)

Linda sa...

Va har inte du heller sett den??? Hjälp! Det måste du göra, den är verkligen GRYM! /L

Anonym sa...

vilka är de bästa tipsen för att hitta bostad i new york???

Linda sa...

Hmm, det beror på hur länge du har tänkt vara där.. Om det är för en längre period så finns det flera sidor där man kan hyra delar av bostäder eller hela bostäder. Ett tipps kan också vara att gå in på svenska kyrkan i New Yorks hemsida och kolla på deras annonserings sida där vissa som bor i NYC lägger ut om de ska vara borta visa perioder men vill att någon bor i deras lägenhet undertiden osv. Om det bara är för ett kortare tag kan du lika gärna gå in på hostel.com där finns det många billiga bra att välja mellan..:) Hoppas det hjälpte lite grann iallafall./L

Linda sa...

Om du ska hitta fast bostad är det nog bäst att kontakta någon på plats alt leta i tidningars bostadsannonssidor här på internet. Men det är svårt när man inte är på plats.. /L

fabi sa...

haha nix men shit oki ska försöka se den :D
Kram

Linda sa...

Det tycker jag..:)
Puss/L