15.4.10

Linda funderar

Vad är det som händer inne hos sexgrannen egentligen? I förrgår, eller i förr förr går när jag kom ut i trapphuset luktade det verkligen, ja, jag vet inte ens hur man ska beskriva det men som sömn och liniment om alla kan förstå hur jag menar. Skitäckligt iallafall! Och då hade grannen precis stängt dörren in till sig och det där är en lukt jag känt förut när han har haft öppen dörr in till sig. Hannah kände den också för jag gick ner för att öppna dörren till henne. Hon tyckte också att det luktade jättemysko och så fort sexgrannen går ut från sin lägenhet luktar det så i hela trappuppgången och jag menar hur fräscht är det? Jag får typ panik och tror att det ska sätta sig i mina kläder med, usch! Klarar verkligen inte av när det luktar äckligt hos folk, jag vädrar typ jämt för att det ska vara fräscht i min lägenhet... Men vad är det som luktar?!

3 kommentarer:

fabi sa...

Åh fy vad vidrigt!!
Gå ner o snacka med sexgrannen? :S

Linda sa...

Ja kanske det, men vad ska jag säga liksom, ursäkta har du lik i lägenheten eller...? Låg och tänkte på det igår innan jag somnade och sexgrannen röker så undra om det inte är något som han har i lägenheten för att det inte ska lukta rök eller nått..?

fabi sa...

haha aa fråga om han har det :P nää men att det luktar illa.Du behöver ju inte fråga vad det är men att han borde gö något åt lukten...
Hopps att det löser sig :)