27.6.10

Midsommardagen - Lördagen

Sen gick vi in och sjöng lite, skönt avslut på en fantastiskt rolig dag med mycket motion och skratt..:D
Linn och Daniel sitter med kamerorna i högsta hugg.
Jeanette och Tony ute på altanen.
Jeanette hade bakat en somrig och härlig tårta, en med ananas och en med jordgubbar. Jag smakade den med jordgubbar, mums!
Jag och Linn utmanade Niclas och Ossi på lite kubb, tyvärr förlorade vi, men de hade faktiskt hunnit öva 2 matcher innan, det hade inte vi.
Korv med ketchup, stark senap och gurkmajonnäs och till det öl och lila nagellack, så himla sjysst liksom! ;)

Sista tävlingen gick ut på att personen som körde skottkärran skulle ha ögonbindel och den som satt i skulle ha hörselkåpor med radio på och styra den andra genom att säga höger eller vänster genom hela banan..:D Vi kom på 2:a plats här och totalt så kom vi på 2:a plats i hela tävlingen!
3:e tävlingen var att kasta pappersflygplan så långt som möjligt, självklart skulle men vika det själv också. Tack vare Johannas fantastiska plan vann vårt lag denna tävlingen..:D
Niclas, Maria (domare) och Johanna.
Linn myser med vin i Disney mugg.
Kasta pil på liggande piltavla. Vi kom 2:a i den här tävlingen.
Nästa bestod av muggar, älven och en vippbräda och blött blev det, tyvärr förlorade vi den här tävlingen, det gick inge bra alls får öva till nästa år.

1:a tävlingen bestod av fyra snören, gummisnodd och massa mark att ta sig över och TEAMWORK!:D Den är tävlingen gick skit bra för mitt lag
Mamma slängde ihop den fantastiskt goda skaldjurspajen, I love it!!! Underbara mamma som gör så god mat!

Inga kommentarer: