11.6.10

TÄVLING PÅ MIN BLOGG!

1:a tävlingen på min blogg!!! I och med att jag snart firar mitt 500 inlägg här i bloggen tänkte jag utlysa en liten tävling.

Vinnaren får ett smycke gjort av mig skickat till sig på posten..:D

För att vara med och tävla ska ni kommentera detta inlägget vad ni tycker är bra/roligt/underhållande med min blogg och vad ni skulle vilja se mer av och länka till tävlingen i era egna bloggar i ett inlägg, det går såklart att vara med utan att ha en egen blogg.

Tävlingen är öppen till nästa fredag och jag kommer påminna er om det så ni inte glömmer att kommentera.

Kom igen, var med och tävla nu!

5 kommentarer:

Therese sa...

Tjo hopp, tjo hej, jag vill tävla! Jag tycker att din blogg är bra eftersom jag får följa med i din vardag utan att det drabbar min telefonräkning :)

Spännande att se vem som vinner och vad det blir för smycke!! KRAM!

Mamma sa...

Kul att se vad du och Nisse pysslar med och framförallt att se fina kort från olika tillställningar du är med på. Kram

Linn sa...

Jag tycker om att du visar bilder på dagens outfit, inspirations kollagen och att läsa om vad du har för dig om dagarna! Jag skulle gärna läsa texter/ dikter du skrivit. Det få jag läst har varit jätte bra=)

Catrin sa...

Vad kul, jag är gärna med och tävlar. Jag gillar din blogg för att den känns ärlig och dessutom visar du uppe en massa fina kläder. Och det är precis vad jag skulle vilja se mer av.

Jag ska länka till dig nu.
Kram//C

Miss Persona sa...

jag gillar att få inspiration av dina outfits, de ser så härliga sköna ut ... och ser fram emot att dela en ny säsong av SYTYCD med dig, onsdag kl 21.55 är det dags. Har dock musikalklass då, så får i vanlig ordning se det på lördagen :)