23.7.10

Dagens outfit and doings

Allihopa med på bild..:) Blev en god öl och ett glas vatten för mig, skööön kväll! :D Rolig kille som spelade också, funderade om jag skulle ställa mig och köra bakom honom men sen vågade jag inte, nästa gång kanske..:)
Söta Maja.
Fina Linnea och vackra Linn.
Jag gick ner till Söderhielmska gården och tog en öl med vänner. Fin kväll var det. Lite kyligt i luften bara.
Sen blev jag bjuden på bio av de också, fantastiskt gulligt av de..:) Filmen var bra tyckte jag mamma och pappa var inte lika imponerade men gillade den iallafall..:)
Brutalt men sant meddelande, fick mig till och med att skratta..:)
M & P
Pappas mat någontingnågonting beef var det, han åt upp allt..:D
Blev bjuden på mat av mamma och pappa på Bienvenidos, jag och mamma tog en varsin Caramba finger plater, mmmm! Jag blev som vanligt lynchad för att det var så mycket kvar på min tallrik när jag var klar. Why is it always like that, mamma fick mer mat än mig kan jag säga!
Top Gina och stuprör från HM, halsband från Garderobsbutiken. Skor var mina flipfops från HM på bion och mina högklackade skor från Steve Madden på Söderhielmska.

4 kommentarer:

Therese sa...

Gud så mysigt och gott det ser ut!!

Linda sa...

Ja det var jättehärligt!!! Puss/L

Mamma sa...

Mindre mat var det väl iallafall! Kram

Martin sa...

Hallå där underbara, vackra Linda... Jo jag läser faktiskt bloggen regelbundet. Är så in i hellsicke dålig på att kommentera bara =)Under tiden jag inte bloggat själv så har jag vart dålig på att läsa andra bloggar med, men nu har jag kommit igång. Lovar bättring hädanefter :D Konstigt nog så kommer jag bara till en "error 404-sida" när jag klickar på din länk från min blogg...fattar inte varför ?? =/ Ps...fan va vacker du är!! :D Pöss