21.10.10

Dagens so far

 -6' C imorse. Kyligt men soligt.
 Så under promenaden till skolan sken solen på mig hela tiden och jag frös. Man är så ovan vid kyla efter att det varit sommar. Även om det var ett tag sen nu, sen ställer man liksom in sig på det på ett annat sätt tycker jag..:)
 I skolan var vi allihopa utom Emma som var dålig. Vi jobbade på bra även om uppgiften var precis hur flummig som helst så nu är den helt färdig! Puh! Jag hade även ett samtal med kontaktläraren på skolan, det gick bra, vi hade liksom inte så mycket att säga varesig hon eller jag. Men trevligt att prata var det iallafall. Sen träffade jag Tilda som precis börjat 1:an som köpte två böcker av mig och ska låna två häften. Gud vad skönt att få in lite pengar 200kr fick jag. Jag hade sagt 180kr men hon tyckte att jag hade varit så hjälpsam att det var "200kr jämnt" som hon sa. Gulligt av henne och bra för min del! Ska alltid vara superhjälpsam från och med nu..;) haha!
 Efter skolans slut ca 1240 gick jag och Lagboken hem igen.
 Tyvärr så fångar ju inte min telef upp alla färger men det såg ut som att det låg guld på marken. Vackert!
 Så här såg den frusna vattenpölen ut innan jag massakrerade den genom att stampa på den..:)
 Frostiga löv i parken utanför mig när jag tog en sväng förbi Hemköp.
HALLELUJAH!!! Äntligen har pepparkaksdegen kommit in, som jag ska äta!!!!

Men först plugga och greja lite här hemma, duschaoch så. Sen komma mysigaste Hannah över. Som jag ska sniffa på henne! :)

Ska även fixa en överraskning tills hon kommer men det kan jag inte skriva här vad det är för något men jag knäpper bilder och visar er sen..:D

3 kommentarer:

Mamma sa...

Fina bilder! Vilken lycka för dig med pepparkaksdeg! Kram

Linda sa...

Tack mamma! Ja en eller hur började nästan göra volter inne på Hemköp! :D Kramar!/L

Therese sa...

Haha, pepparkaksdegsdags :P