24.10.10

Pluggpause

... Ja det var ju den äckligaste pluggpausen ever iallafall! När jag flyttade in i min lägenhet var inte avloppet rengjort av tjejen som bodde innan mig. Min hyresvärd tyckte att det inte var något man kunde kräva och det var tydligen ALDRIG någon annan som hade krävt det förut heller. Nehe du! Så jag har skjutit på det där för att jag tycker att det är så jävla äckligt! Det vore skillnad om det vore min egen skit men nu är det ju liksom inte bara det... Så nu, när min dusch har börjat fungera som ett litet badkar kände jag att jag måste göra något åt det här innan det kommer upp djur eller växer upp ett monster eller nått... Så jag gjorde det, och fick kväljningar samtidigt! Men nu är det rent och det rinner fint. Skönt att ha det gjort ändå och nu behöver jag ju inte ta det på ett tag heller. Ytterligare ett plus är ju att det bara kommer att vara min skit nästa gång, jeeeej! Min skit! :D Konstig sak att glädjas för..:)

3 kommentarer:

Ivana sa...

Jag fattar inte att folk inte förstår att det är en självklarhet att man ska rensa avloppet innan man flyttar ut. Bostadsföreningarna borde skriva upp det som punkt i deras lilla städmanual!

Anonym sa...

Trodde definitivt att det var något som man gjorde rent efter sig. Förstår att det var äckligt ...

Linda sa...

Både Lovisa och Ivana: Jag vet helt sanslöst snuskigt! Och det som gör mig mest förbannad är min hyresvärd som verkligen skiter i allt när det kommer till andras lägenheter, jag har privathyresvärd bör tilläggas. Till saken hör även att hon som bodde innan mig inte städat ur kylskåpet eller tagit ugnen heller så det första jag fick göra var att ställa mig och storstäda allt! Berättade det för hyresvärden och fick 300kr, jag frågade varför hon inte hade sagt något till hon som bodde här innan, hennes ursäkt var att tjejen precis målat om lägenheten vilket hade gjort att hon tyckte att det var så fint att hon hade glömt att kolla städningen, IDIOT!!