24.11.10

Dagens outfit and doings

Nisse ser ut lite som den här /årets första) lussebulle som jag åt idag på ett av korten i inlägget under. Gott var det och söt är han!
 Oversize stickad tröja från Gina och batikmönstrade leggings från Lindex samt skor från HM.

Halsband från Garderobsbutiken


Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen här i bloggen men det har varit lite mycket i skolan de senaste dagarna men det ser ut att kunna bli lite lugnare nu iallafall och det får vi väl hoppas..:) Men så kan det vara! Var på Kvinnojouren här i Gävle idag och intervjuade det var superintressant! Ska redigera det vi skrev om intervjun nu så får vi se hur det blir..:)

Sen är det kör ikväll också, jag är grymt opepp på det. Framförallt på grund av att man måste gå ut igen.. Känns verkligen helt värdelöst när det snöar och blåser som det gör ute nu. Usch!!

Sov hemma hos Hannah inatt, det var skönt med lite sällskap även om vi sovit tillsammans de senaste nätterna också fast hemma hos mig då.. Men det är ju lite svårt att sova bra när Hannah är kattallergiker..:) Natten till igår vaknade jag av att jag grät... Usch! Skönt att Hannah var här då. Fattar inte varför det blir så ibland.

Nu ska jag plugga lite här så får vi se hur det går..

2 kommentarer:

Miss Jenny sa...

snyggt halsband! :)

sv: jaha, där ser man. Men det var väl inte så man såg magen hoppas jag? haha det är snyggt iaf :) så bra köp där!

Linda sa...

Tack och tack! Nejdå så illa var det inte..:)Bara kortare än planerat liksom, eller så är det jag som har för stora bröst eller nått... :) Annars är jag mycket nöjd! :)