14.6.11

Gårdagen

Ja dagen igår var rätt mastig skulle man kunna säga... Gick upp 0520 och kom hem 1740 efter att ha sprungit på kyrkogården, vattnat, städat och planterat var jag rätt trött. Men jag visste att om jag skulle duscha var det bäst att göra rent i duschens avlopp för det började rinna så sakta så du gjorde jag det också. Sen kom  älsklingen hit, jag duschade och hon  var inne på toan samtidigt och snackade lite med mig, sköööönt! Sen blev det bara TV häng tills det var dax för sängen. Sov som en stock men hade mardrömmar så det var snäppet segt. Vaknade dessvärre på dåligt humör idag, men men så är det vissa dagar. NU ska jag iväg på kursintro heeeeeeeeeeeeela dagen, sen ska jag hem och sova igen..;) bloggar mer sen!

5 kommentarer:

maria sa...

tack så mkt! :D
det var första gången jag tog en sådan bild, blev ju utmanad! svårt o låta bli då ;)

Ida sa...

gomorron gumman!!

jag ska pilla lite mer med färgerna idag så vi får se vad du tycker.. färgerna som är nu är efter samma färgkarta som headern som du kanske förstod.
Iaf så provar jag, får vi se. Pööööösssssssssssssssssssssssssss <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Ida sa...

provar lite olika som du ser:) lite extra.. vad tycker du? kraaaaaaaaaaaam

Linda sa...

Hej hej Ida! Det är mycket bättre med färgerna nu skulle dock vilja ha en något skarpare rosa om det går...? :) Och om det skulle gå att ändra tillbaka till den stilen och strl på texten som var gillade den bättre det här blev liksom för stort, iaf på min dator..;) Sen undrar jag varför det blev såndana mellanrum vid tagsen de översta det ser lite konstigt ut? Eller? Om du vill så får du även ta bort twitter och facebook hade tänkt att göra det iallafall men inte blivit av..:) Vad tror du om det? Men du är så snäll som grejar! Älskar verkligen bilden där det står I have a passion for fashion, den var grym! Kanske skulle kunna funka att ta en annan än den bilden som är i headern bara, men jag älskar idén och hur den ser ut och allt! :) Grym!! Puss puss gumman!/L

Linda sa...

Maria: Klart man ska anta utmaningar! :)