8.6.11

Just nu

Plugg med Kristin på högskolan :-)
Published with Blogger-droid v1.7.0

8 kommentarer:

AnnaWK sa...

Sv: Tack snälla, den tog jag medan jag låg på mage. De andra skrattade åt mig, men bilden blev lyckad och det är ju det som räknas :)

Ida sa...

wow alla bakar visst bullar såhär dags på året! Min bästis i skell fick just sin bebis. Kanske är för att jag är singel och desperat som jag ser alla uppkäftiga magar överallt.. Jag är int bitter..

Linda sa...

Anna WK: Du vet vad man säger,allt för konsten..:)

Ida: Nej men det är inte bara därför, jag ser stora magar överallt med,långa vintrar du vet..;)

queen of bandits sa...

Duuuuuuuuuuu!! Jag har lite ideér till din header, kan inte jag få göra en ny åt dig? Eller lite förslag iaf.. Plus, jag har skaffat ett blogspot-konto för att kunna se hur din sida är upplagd så vi kan få till lite grejer.. Men det kan vi ta sen. Men får jag greja lite med headern?

Ida sa...

Kul kul kul kul kul!!!! :D förresten så fungerar min header på blogger så att den är automatiskt klickbar så att man kommer tillbaka till hemsidan. Varför är inte din det? Har du ändrat i stilmallen, alltså koderna något?

Linda sa...

Nej jag har inte ändrat i stilmallen, jag vet inte ens hur man gör det med koder... Men vad knepigt,det vore ju kanon ju!!! Men om du får mitt lösen osv. kan inte du gå in och kolla om det är något sånt då? Nästan lättast att göra det så kanske? :)

Ida sa...

ja men absolut så kan vi göra. När vi lix håller på och du ger mig sånt förtroende, skicka lite bilder också till min mail, jag ska in till stan i nån timme så det är inte bråttom. Men det skulle vara skitkul att hinna greja lite idag.

Förresten tittade igenom gamla outfits, älskade när du döpte en till tuttifrutti. Gör det igen snälla! :D skitbra och roligt ju:)

SÅ om du vill maila bilder och lösen och dylikt så kollar jag upp det där när jag kommer hem.

Kram kram

Linda sa...

Yes nu har jag mailat allt så det är bara att kolla..:) Från en annan mailadress den här gången men ändå..:)

Ja jag ska göra mer sånt döper de till grejer på min dator när jag klipper ihop och så men det försvinner liksom sen..:) Men det ska jag grejja! :)

Kraaamar!