9.6.11

Nisse

Efter att Hannah hade kilat iväg till en kompis försvann han spårlöst och då fick jag lite panik iom att Nisse är en innekatt och jag bor i en etta så tycker jag inte att det ska finnas så grobiöst mycket ställen att gömma sig på. Jag kollar under bord, sängen, soffan, ute på balkongen tills jag tillslut kommer på att kolla i duschen, han brukar aldrig vara inne i badrummet annars om han inte vill ha en tops och leka med. Men där låg han och såg borttappad ut... Efter en stund kom det in en fluga, då var det bara och ropa på honom så kom han och magen galopperande i ett hui..:)

3 kommentarer:

Mamma sa...

Vilken liten luring! Kram

Ida sa...

HAHAH!!! SÅ jäkla söt katt!! NU har jag filat på en ny header.. Jag lägger in den så får du säga vad du gillar den eller inte. Den är ju flexibel så färg och form och allt möjligt går ju ändra. :)

Sen ska jag gå igenom punkterna du skrev också, det var superbra och utförligt så jag ska testa lite.. Du får prova uppdatera under dagen o titta. Kraaaaaaaaaaam

Linda sa...

Mamma: Ja det kan man verkligen säga, var ungefär som de gången när jag och philip skulle åka till NYC och han försvann tills vi hitta honom inklämd mellan kuddarna och täcket i sängen... Kul kille! ;) Kramar!

Ida: Ja han är en rätt saftig och stor godbit! :D Du är så snäll!!! :D kraaamar!