22.3.10

Dagens outfit + en hel del till som jag hunnit med

Detta fick följa med mig hem, skulle egentligen bara köpa Body Butter som vanligt men då sa hon som stod i kassan att de hade special priser på ansiktskrämer så ni ser ju vad utgångspriset var så fick jag betala det som stod på den orangea lappen. Var bara två dagar var på erbjudandet och ag har tänkt länge att jag ska köpa ny ansiktskräm, så lägligt!!! :D

Dagens outfit inomhus: Klänning Steps on Broadway, skjorta med nitdetaljer från Gina och skärp vintage.
Dagens outfit som den såg ut utomhus: Ringar från findländsk smyckesdesigner och Smyckorama, väska KappAhl, jacka från mamma, sjal från Hannah, solglasögon Forever21, leggings Gina och skor från Cellbes.
Efter duschningen satt jag sedan i telefkö i 15min vilket gjorde att jag blev lite sen till Linns och min lunchdate men det visade sig inte göra så mycket då Linn glömt att vi skulle ses:D Som tur var hade hon inte bokat upp några andra planer så jag fick bara vänta en liten stund så kom Linn knatandes..:) Sen satt vi oss och käkade på gamla Waynes, mycket trevligt!!
Jag kallar den här bilden "en tjockis på matbordet", Nisse var bra som frukostsällskap.
Dagen började med en 1h promenad kl 0715 (titta mamma) till sjukhuset och hem igen, med lite kringelikrokar. Därefter åt jag en bastant frukost och gick iväg till gymmet och tränade 1h där också..:) Det ska även tilläggas att jag äntligen vågade ta mig an de två maskinerna som jag varit lite rädd för att pröva eftersom jag inte riktigt fattat hur man gör, en rumptränare och en sidan av magmusklerna tränare, men nu jävlar är de tillagda till mitt gymprogram på ca 1,5h, vanligtvis med kondisträningen också..:)

Sen gick jag hem och tog en snabbdusch!


Måste säga att jag är nöjd och glad för dagens upplägg, skönt att jag hann träna lite också..:)

Nu blir det till att fortsätta plugga ska sammanfatta alla böcker jag läst hittills på datorn, funderar på om jag ska flytta ut i solen och göra det.. Hmmm, hmm!

2 kommentarer:

Mamma sa...

Det måste vara världsrekord, grattis!!!! Kram

Linda sa...

Verkligen inte jag har gått upp tidigt hela veckan..:D