15.4.10

Dagens outfit and doings

De mixade halsbanden. Se även hålet som kommit från ingenstans in i mitt lillfinger, vaknade med det för några dagar sen. Knäppt!
Mixade halsband och vitt linne från HM, skjortklänning från ZARA, leggings från Gina och ankelboots från Cellbes. Uppmärksamma även att Nisse var sugen på att vara med.

Vackra korkusar på högskolans innergård det fanns även småsmå gröna grässtrån som kanske syns på bilderna..:D


Ja nu sitter jag här med en het rumpa i knät och snörvlar. Nisse har en stekhet rumpa just nu av någon anledning, mysko och jag har precis haft nysmaraton med mig själv..:) Idag i skolan satt jag hela gruppmötet och väntade på någon nys men ingen kom, sen kom alla när jag kom hem istället så jag har säkert nyst 20 ggr sen jag klev innanför dörren. Tur för Emma så jag slipper skrämma ihjäl henne jämt..:D

Föreläsning var ohiskeligt tidigt idag mot vad vi är vana vid, 815. Men det gick bra, vi hann inte allt vi skulle hinna, långt ifrån. Så ev. blir det en extra föreläsning, vi får se. Sen satt vi oss med grupp uppg. 2 som nu är i princip klar. Skönt att ha den gjord så man snart kan börja plugga inför tentan. Nästa vecka tänkte jag sätta mig och göra lite gamla tentor och sen jämföra svaren som jag får fram med de som vill från studiegruppen. Det är skönt att vi haft så mycket gruppuppg. ändå under den här kursen för det är sådana frågor som kommer komma i princip på tentan, enligt de gamla tentorna iallafall..;)

Sen när jag kom hem lagade jag mat och efter det har jag bara pluggat, nu lyssnar jag på musik och väntar på att det ska sluta regna så jag kan gå och handla lite..:D


Trevlig kväll på er!

2 kommentarer:

fabi sa...

Härliga bilder :D va fin du va klädd,sommar känsla ju :)

Linda sa...

Tack tack..:D Kändes så när jag klädde mig mig, brukar inte ha den på vintern för den är så tunn, så himla härligt!!!