10.4.10

Gårdagkvällens bravader i Söderfors


Jag vann 2 av 3 gånger, jeeeej!
Vi spelade Orangino.
Niclas, Maria och Daniel myser ihop sig.
Niclas och Maria (säsongsvaktmästare och konstnär).
Den goda efterrätten som Maria hade gjort.
Linn (församlingshemsvärdinna) och Frida (barnpedagog) har roligt på min sida om bordet.
Niclas (kantor) och Daniel (vaktmästare) har det trevligt på andra sidan bordet.


Vi hade en liten arbetskamratsreunion hemma hos Maria i Söderfors och så trevligt som det var måste vi boka in något snart igen, det blev tal om 7 maj, JAG ÄR PÅ!
Vi käkade god tacos, drack vin, snackade skit, pratade strunt och skrattade precis hur mycket som helst. Jag har träningsvärk i magen idag! Så ska det va!

Maria hade även gjort en supergod efterrätt som blev varma exotiska frukter med choklad ovanpå och vaniljglass, grymt gott! Sedan spelade vi sällskapsspelet Orangino.

"Orangino – Spelet som tar fram ditt rätta jag
De flesta människor pratar oftast om samma saker när de ses. Inget fel på det. Men vore det inte spännande att få veta vad dina vänner egentligen tror och tänker om mer personliga saker? Om dig själv och dina egenskaper till exempel? Orangino gör det enkelt, roligt och spännande att få reda på hur vi egentligen uppfattas av dem som känner oss bäst.
Självkännedom är för många lite lurigt. Samtidigt som den är grunden för vårt beteende, våra förväntningar och våra relationer är det inte alldeles lätt att sätta ord på hur vi ser oss själva eller andra för den delen. Med Orangino blir det här så mycket enklare och samtidigt utvecklas spännande och samtal. På köpet kanske dina relationer fördjupas och du lär dig något nytt om det största mysteriet av alla. Dig själv.
Du kan absolut förvänta dig något mer än av ett vanligt sällskapsspel!"

Jag som har så extremt stor självinsikt vann såklart 2 av 3 spel omgångar..:D Haha! Nej men det var jätteroligt och se hur man uppfattar sig själv i jämförelse med hur andra uppfattar mig och hur jag framställer mig själv..;)

Kom hem till mamma och pappa runt 02 och sen var det bara att gå upp kl 10 för att bege sig hemöver och nu är jag hemma igen. En grymt härlig kväll!

Tack för det allihopa!

2 kommentarer:

fabi sa...

Orangino lät ju kul!! :)

Linda sa...

Det var grymt roligt, rekommenderas verkligen!!!