6.12.10

Dagen

 Nisse passar på att ta en paus där mikron vanligtvis står det gäller ju att ha prövat alla ställen i lägenheten innan man väljer en favvo..:).
 Lappen jag skrev till sotaren som idag skulle komma och inspektera min öppna spis. Hopas Nisse skötte sig exemplariskt... Annars blir det andra bullar... Rätt bra beskrivning av Nisse kände jag..:D
 Tröja från Lindex och halsband från Garderobsbutiken.
Sötaste Hannah som väldigt ung..;)


Idag har vi haft opponering i skolan på vårat arbete och vi fick väldigt lite kritik, det var sköööönt! Annars har jag inte hunnit med så mycket annat. Var även ett praktiker seminarie på eftermiddagen där en som arbetar utifrån KBT och två som jobbar inom stöd och sysselsättning för funktionsnedsatta, funktionshindrade och liknande. Intressant var det. Sen gick jag iväg till bibblan och tro det eller ej, så fanns båda böckerna jag skulle kopiera i att låna istället, så där var man snabbt framme och nappade åt sig de, så imorgon blir det till att läsa det som jag tror kan vara väsentligt i den och börja skriva. Måste börja nu, blir så himla stressad annars känner jag..:)

4 kommentarer:

Miss Jenny sa...

sv: haha hur lyckas du se vad jag har för bh på mig? xD okej att tröjan är genomskinlig, men ändå! imponerande. haha

sv2: jo det är ju skitläskigt, men lite kul att dryga är det minsann! :)

Miss Jenny sa...

och just ja! :) jag slutade med dansen för att jag flyttade till Uppsala. Här är det ju svindyrt tyvärr :(

Linda sa...

Haha skulle tro att det var för att jag har en likadan så det var lätt att känna igen, annars hade jag nog inte tänkt på det..:) Oki ja ja vet gick ju dans på Boland och det var liksom inte tal om att ta klasser i Uppsala efter skolan. precis hur dyrt som helst liksom... Bättre i Gävle. Skulle dock hellre vilja ha 1,5h klasser, det ger mer.

Miss Jenny sa...

sv: haha okej då! :) jo men precis. helt omöjligt.. :/ ja 1,5h låter verkligen mkt mer värt. För det går alltid som bäst precis när man slutar :P