19.1.11

Nattbak

Just nu står det en kladdkaka inne i min ugn och det luktar choklad i hela lägenheten... Ja, jag vet att det är sen men jag har fortfarande ont i huvudet och kände att jag inte fick ro i sängen så jag gick upp igen efter att ha legat och läst en stund och slängde ihop den. Hade inga ägg hemma så jag bakade efter det här receptet och fick användning för den nya fina elvispen från OBH Nordica som jag fick av M&P i julklapp. Funkade kalasfint, gick tyst och behagligt..:)

Säger hur den blev efteråt, hade i lite mer mjölk än receptet säger också så det får ju visa sig hur det blev..:)RESULTAT: Om jag inte har ägg hemma och blir sugen på något gott kan jag lätt tänka mig att baka den igen, jag hade i ca 2dl mjölk istället och det blev kanon. Kortade även ner tiden lite för att få den extra kladdig, Hade behövt lite mer kakao för att den skulle smaka riktigt chokladigt..:) Men kan absolut rekommendera den! Om ni klickar på länken kommer det även upp andra tips som kommentarer till inlägget.

Nu, godnatt!

8 kommentarer:

Mamma sa...

Kul att den verkar bra. Kram

Linda sa...

Yes den var toppen mamma..:) Kram/L

Anonym sa...

Hå! Härligt med bak! Det brukar ju kunna pigga upp en del!!
Snygg layout också!
Kramelikramkram!

Linda sa...

Tack Lovisa! Måste säga att jag är rätt nöjd själv faktiskt..:) Det piggade upp alldeles lagom så jag kunde somna sen..:) Kramkramkram!/L

Joanna sa...

Just nu pågår tävlingar på min blogg så gå in och anmäl dig och ha chansen att vinna jätte fina priser:)

Linda sa...

Im in!

Annie sa...

Åååh nu blev jag sjukt sugen på kladdkaka! ;P

Linda sa...

Det är bara att sätta fart Annie jag började senare än såhär igår och det gick finfint! :)