15.9.11

Det är vackrast när det skymmer

Published with Blogger-droid v1.7.4

6 kommentarer:

angie, mitt liv i new york sa...

Jaha nä man är ju tyvärr under kategorin "fattig student" =/ Men jag hoppas du får ihop så du kan göra det inom inte en allt för lång tid! =)
Haha ja Brooklyn, fint men förvirrande när man aldrig varit där förr ;) Vi har förhoppningsvis löst boendet nu och det skulle nog ta ca 40 min faktiskt :) men jag behöver bara ta ett tåg till skolan isåfall så det är skönt! Men va!? Hur kan dem jobba? det får man ju inte :s Man måste ju ha working visa då!
Kram! :)

Linda sa...

Ja men gud jag tänkte inte på det, jag tänkte på amerikanska studenter..:) hahaha missade den lilla detaljen! ;) Men det kommer lösa sig, till sist kan du och kompisen tunnelbanesystemet och brooklyn utantill, det är mycket till början men sen är det som att du alltid bott där och om man åker fel så är det bara hoppa av och ta tåget åt andra hållet och slippa paniken, det löser sig..;) Men du får CSN va? Och hur mycket det blir styr med typ hur mycket det "brukar" kosta för studenten i USA eller så va? Kramar! :D

therese sa...

nu är tävlingen avslutad! kika in och se om du vann! :)

angie, mitt liv i new york sa...

Ja visst är dem! Tyvärr är det inte någon av oss som tagit dem har länkat dem under bilderna(weheart it) =)

Hehe ja för invånarna är det ju okej ;) fusk! Ja förhoppningsvis, vi har börjat få in det lite nu åker hit och dit varje dag känns det som, eller ja vi gör ju det =/ Ja det får jag :) ja fast man måste typ ha lite ihopsparat själv annars går det typ inte ihop!
kram! :)

Linda sa...

Fuck jag vann inte therese, inte bra, du ska ju vara partisk i sånt här!!! ;)

Linda sa...

Attans, sånna där bilder vill man ju liksom ha tagit själv också..;)Nej du ser CSN är skit i vilket land man än är i känns det som, och det är ju rätt dyrt med mat och sånt i USA, men det har de inte tänkt på liksom... Suck! Hur länge har du planer på att plugga? Ja men det kommer bara ta det lugnt..:) Annars är alla i NYC så som jag har upplevt det väldigt trevliga och hjälpsamma faktiskt..:) Kramar!/L