16.9.11

Filmtips

Otroligt bra och spännande film, rekommenderar den till alla för jag tror att oavsett om man gillar romantiska komedier eller action så kommer man tycke om den här! Kanon film verkligen!

9 kommentarer:

Linn sa...

Vi såg den förra veckan och tyckte också den var riktigt bra. Kändes som en genre för sig på nå vis=) super bra!!

Therese sa...

En film till "vill-se"-listan med andra ord. Snygg header förresten! Ha en fin helg! Kram!!

Linda sa...

Eller hur! Riktig dunder film! Känns som en som man skulle kunna se fler gånger och tycka vara lika bra varenda gång! Puss

therese sa...

såg den i sommras, superbra!
snygg header btw :)

angie, mitt liv i new york sa...

Såg den för någon månad sen, lätt sevärd! =)

Ja visst har dem gjort ett grymt jobb! :D
Ja det hade man verkligen! Ja jag har inte handlat precis i en mataffär men har hört att det inte är dyrare än sverige men ja hyrorna är ju extrema. Jag går en associate på 1,5 år :) Ja amerikanarna är extremt trevliga! och typ alla killar är gentlemen och tvekar inte och frågar knappt om dem ska hjälpa en med sin väska eller liknande! inte som svenskar precis ;)
kram!

rebeckadahlberg sa...

Jag satt precis och letade efter en sevärd film att ladda ner och ramlade in här, jag litar på dig och laddar ner denna! :D

Linda sa...

T: Ja men eller hur den är riktigt bra! Tack så mycket!! :D

Linda sa...

Absolut, se den alla liksom!!

Ja önskar att man själv hade möjligheten att knäppa så här snygga bilder, men det är svårt att hitta fotospots i gävle som är så snygga som NYC..:) Lyx dig som är där och kan knäppa sånna bilder liksom! Det som är lite svårt till en början i NYC är att hitta bra matvaruaffärer ånga är små och jätte dyra och sen har de typ 5 olika sorters mjöl och det kan vara svårt att lokalisera det "vanliga" mjölet och så..:) Men det är superkul att kolla, de säljer så mycket konstigt..:) Hur går det med ert boende nu då? vart ligger det någonstans? Nej vi är så himla stela här!!
Kramar!

Linda sa...

R: Det tycker jag du ska göra Becca!Den är asbra! Kul att du kika in! :)