12.9.11

Frillan är fixad

För er som inte visste det så är jag faktiskt otroligt bra på att klippa hår. Jag började min karriär redan tidigt med att "frisera" min Bardiedockor i hopp om att deras hår skulle växa ut igen, det gick sådär skulle man kunna säga... Men med tiden så har jag börjat arbeta med hår som faktiskt går att styla, frisera och klippa igen vilket har gjort mig riktigt duktig på det. För någon vecka sen klippte jag hela håret på kompisen Åza för 100kr och hon blev väldigt nöjd och för bara några dagar sen klippte jag lugg på Hannah och igår färgade jag hennes hårt blåsvart. Resultatet blev kanon och Hannah tyckte det blev asbra, jag är NÖJD!

4 kommentarer:

Ida sa...

åh vad kul! vet du jg är sådär hemligt duktig på att fixa hår jag med.. Nästan ingen som vet om det, men min syster o jag har jobbat hårt med varandras hår, sen har jag klippt alla pojkvänner såklart.. Nu klipper o färgar jag tom mitt eget hår. fast jag är lite hemlig om mina skills, för jag har inte tid att klippa folk. Dessutom så tar det ju lång tid, plus att man vet aldrig hur petiga folk är.. Jag är faktiskt ruskigt duktig på att sminka folk också, tycker om att sitta o googla olika sminkningar o fixa det själv. Love my smokey eyes.. ;)

Ida sa...

jag glömde säga att Hanna blev snygg i håret(för at tjag hade så bråttom att prata om mig själv.. )

Linda sa...

Hahahahahaha du är så rolig Ida! Ja jag säger som du har har också masa skills när det gäller frisyrer, klippa hår, sminka osv. kanske har med vår estetiska ådra att gör..? Intressant och roligt är det iallafall, jag älskar ju att styla människor ockås och jag är grym att ha med när det ska handlas kläder, fråga mamma och syrran..;) Puss

Linda sa...

Just ja Hannah tackar..:) Är ungefär som en guldfisk idag känner jag..:)