25.11.11

Just nu

Sällskap på tåget
Published with Blogger-droid v1.7.4

6 kommentarer:

Cilla sa...

TACK så massor för din röst! ;D
Vilket mysigt tågsällskap du har! ;) Har faktiskt aldrig bläddrat i den tidningen.. Vilket är ditt favoritmodemagasin?

ida sa...

Hej gumman..

Wof vad länge jag hållit mig undan.. Min bf sa till mig igår: "hur går det med bloggandet?" varpå jag svarade: "sådär, får ångest av att blogga för händerna.." Han sa: "du gör det till för stor grej, du älskar ju att blogga.." han har rätt. Jag måste sänka ribban. SÅ jag övar på det nu.. :) Jag kör lite lagom takt har jag tänkt nu.. :)
kraaam
ps: har mycket kommenterande att ta igen. <3

neli sa...

ÅH HAR NYA STYLE BY KOMMIT UT? =O =O =O MÅSTE HAAAA!! haha =D älskar den tidningen!

jaa meer inspirationsbilder hihi. like it =)

oj oj, du hade ju ändå en del kort haha! men det är bra för man får rabatt ju och det är alltid kul =) sen har dem alltid en massa bra erbjudanden och sånt =) ifs jag har ett från make up store också, men använder det typ aldrig =S haha.
hoppas du haft en bra fredag söt!
kramar

Anna sa...

sv: tack så hjärtligt bruden : )

men gud så fiffigt ! rekomenderar du ? :D ha en fin helg förresten : )

Caroline sa...

sv: ja just det då fattar jag. Frisören ballade ur och jag tänkte att det var skönt att bli av med de slitna topparna, sedan ballade frisören ur ännu mer. Men nu är det som det är... Jag lverlever liksom.

Har hört att Viva la Diva ska vara skitbra för det + mycket billigare.
Var nya Styleby bra?

Linda sa...

Cilla: Det var så lite så..:) Ja den var bra, har inte hunnit läst igenom allt än men den verkar grymt bra... Oj det är svårt att säga det beror på hur pass "svårt" mode jag är sugen på, men något som är skönt att kolla i och som är"lättåtkomligt" för alla, (både plånboksmässigt och svårighetsgrad på mode) så är det Sofis Mode... Vilket är ditt?

Ida: Det är bra! Man ska ha roligt medan man bloggar!! Och kommenterar med, om det blir för stor press försvinner det roliga liksom!!! Och så får det ju inte bli... Nu under min praktik så ligger mitt bloggande lite på halvfart mest för att tiden inte räcker till men då tänker jag att det helt enkelt får vara s bara..:) Roligt att ha dig tillbaka igen!

Kramar!

Neli: Yes det har den, men jag prenumererar i tre nr för 29kr sen jag beställde på Nelly så den kanske kommer hem tidigare än den kommer ut..:) Så nu kan du säkert springa och köpa den! :D

Nej det känns som att om man ändå lägger mycket på kläder så ska man ha lite tillbaka också liksom..:) Gäller att passa på! :D

Hoppas du får en kanonstart på veckan!

Ktramar!!

Anna: Lugnt det!

Ja men absolut det gör jag verkligen, satt jättebra och länge på naglarna och det var definitivt inte svårt att sätta fast heller..:)

Carolina: Hahahhaa oj då! ja så kan det tyvärr bli ibland, skönt att veta att håret iaf är en del på kroppen som kommer att växa ut..:) Men oavsett så passar du bra i frisyren ändå! :D

Absolut det var riktigt bra, kan jag tipsa om! Yes nya Styleby var riktigt bra, spring och köp! :D