3.12.11

Dagens outfit + svaret på frågan

Det var den här kavajen jag sydde om igår, fixade ärmarna, second hand fynd. Linne och kostymbyxor HM, halsband Lindex och Converse.
Published with Blogger-droid v1.7.4

5 kommentarer:

neli sa...

nu är jag tillbaka från min lilla bloggpaus gumman hihi =) det var skönt!! och dina outfits är superfina som alltid =)

haha jag får ont under foten för dem är rätt så platta, så ja det var det du trodde haha. dem har typ ingen platå eller så där framme så det är det som är värst! och dem är rätt så höga också haha.

hoppas det ära bra med dig tjejen =)
kramar <3

Dilan Dilir sa...

snyggt :)

Annika sa...

Ååååå va läckert det blev!

ida sa...

duktig du är!!!!!! Blev supersnyggt!! Jag är mkt impad, väldigt fiffigt må jag säga.. :)

pusss gumman

Linda sa...

Neli: Förlåt för mitt sena svar, har inte haft mycket tid till att svara på kommentarer, tur att det går bra att blogga med telefonen annars vore det tomt här..;)

Åh men tack vännen vad gulligt av dig!!! :)

Ja om det är så blir det oftast en hemsk vinkel på foten som, inte är att leka med... Du kan ju alltid prova att lägga i partyfeets det kanske hjälper.

Masssa kramaaaar!

Dlan: Förlåt för mitt sena svar, har inte haft mycket tid till att svara på kommentarer, tur att det går bra att blogga med telefonen annars vore det tomt här..;)Åh men ack Dilan!! :)

Annika: Förlåt för mitt sena svar, har inte haft mycket tid till att svara på kommentarer, tur att det går bra att blogga med telefonen annars vore det tomt här..;)Ja men eller hur, jag måste säga att jag blev jättenöjd!

Ida: Förlåt för mitt sena svar, har inte haft mycket tid till att svara på kommentarer, tur att det går bra att blogga med telefonen annars vore det tomt här..;)Åh men tack Ida vad snäll du är!!! Tack tack! Ja billigt och sy om är bäst!
Puss :)