7.12.09

Dagens outfit

Kristin hade bakat pepparkakor till gruppmötet idag så vi mumsade på hjärtan och den här söta kaninen valde jag ut..:) Mums!
Bolero och linne HM, chinos Gina och mina blå Converse hade jag till.

Nu blir det plugg och sen blir det en liten fika med Linn på stan..:D

3 kommentarer:

Ivana sa...

Alla verkar hitta en bra bolero förutom jag. Varje gång jag tar mig ner på stan så finns de ingenstans. Jag börjar misstänka att det är en konspiration mot mig. :)

tova sa...

hej..skriver kommentaren i det här inlägget..man brukar alltid missa iaf folk skriver i ett lite äldre inlägg..men till saken..shit vad stor din katt är!! vad är knepet att få till de sådär? :) Ska man ha en katt vill man ju gärna ha en knubbis :)

Unknown sa...

Ivana: Jag fick leta lite för att hitta den. De på HM hade lagt den längst ner på en hylla som för att ingen skulle se de, så det är mycket möjligt att det finns en konspirationsteori mot alla som vill ha boleros då de gömmer de jävlarna..:D

Tova: Jadu Tova, vad ska jag säga om nisse inte var kastrerad hade jag låtit dig avla på honom för jag har faktiskt inget bra tips på hur man ska göra..:) Jag vet man vill ju ha en stor bumling att mysa med annars finns det ju ingen vits med pälsbollar..:D Annars brukar de flesta kastrerade, inne hankatter bli stora generellt..:D Så det var ett litet tips då!