15.3.10

Helgen

Här ser ni oss alla, jag står i mitten på mitten raden.
En av Hannorna och jag.
Hanna, Hanna och jag.

Min sminkning hade jag knåpat ihop helt själv och bandet med strass kommer från Lindex.
Halsband blandade från HM, band runt pannan Lindex, kjol från Vero Moda, linne HM, spetstop lånat från Linn från Gina och ring från Cinderella Store.


Föreställningarna gick jättebra och det känns skönt att det är över, även om det bara varit kul så känns det i rösten att man sjungit väldigt mycket den senaste tiden..:)

Idag har jag bara varit ute och gått, mamma kom förbi och drack lite kaffe och sen har jag bara pluggat hela dagen, suck.. rätt kämpigt har det varit måste jag säga!!

Jag och Hannah var även hemma hos mina föräldrar efter jag genrepat på lördagen och träffade dels de men sen även min syster och hennes sambo Richard. Det var väldigt trevligt tills vi var tvungna att åka därifrån mitt i melodifestivalen.. Men vi hann se vilken som vann till sist iallafal så det var bra!

Sen när jag kom hem efter föreställningen igår hade den underbara Hannah diskat all min disk, det var typ den skönaste känslan jag känt någonsin, har verkligen ingen tid till att diska känns det som..:) Jag blev såååå glad!!!

4 kommentarer:

Martin sa...

Vad ska man säga?? Allt har redan sagt...du är för fin ibland för att vara sann Linda ;)

Linda sa...

Haha, tackar, tackar Martin, vad gulligt sagt av dig!!/L

linn sa...

Oh så skoj! Vad bra det blev! Super snyggt=)

Linda sa...

Tack så mycket Linn vad kul att du tycker det! Du måste få tillbaka locktången också och vi får som sagt höras..:) Men vi kanske skulle kunna ses på torsdag em eller nått? Puss/L