28.6.10

Dagens outfit and doings

Efter jag vattnat färdigt kl 15 bjöd Daniel på glass, jag mumsade äpple, drack vatten och sen lite saft på det..:) Mmmmm!
Sen bar det av till kyrkan och kyrkogården igen.
Vid lunchen satt jag, Linn och Niclas ute, det var sköööönt!
Sedan gick jag hem till mamma och pappa för att hämta min matlåda..:D Mmmm, skaldjurspaj!
Fick låna Linns Foppa-tofflor. Detta är annars något jag vägrar att ta på mig, men det är lätt att ha och bara skvätta runt i, glad att jag får låna och att de inte typ är... Orangea eller nått..:)
Idag var jag från efter fikat till innan 15 rasten ute på kyrkogården och vattnade. Detta resulterade i att jag har bränt mina axlar lite grann, men inte så farligt.
Shorts från HM och linne från Gina. (tandborsten i högsta hugg)


Skön dag men hade varit ännu trevligare att vara ledig när det varit så fint väder ute ju. Imorgon blir det arbete igen och sen är jag ev. ledig på onsdag det beror på om jag har fått mina papper om att gå upp i tid än...


Nu blir det en luuuugn kväll!, ah!

4 kommentarer:

Linn sa...

Haha jag badade aldrig=p Ja visst är klänningen underbar!! Härlig dag du ser ut att ha haft. Vilken förmån att ha ett utomhusjobb när det är sånt här kanon väder=) Puss puss

Anonym sa...

Mmm Calippo!

Du såg ut att ha haft en finfin midsommar- bra där!

Mamma sa...

Fina bilder från söderfors! Kram

Linda sa...

Linn: Åh herre gud jag hade dött, vill bara bada hela tiden om det blir för varmt ute idag ska jag spruta ner mig själv med vatten är planen..;) Puss puss!

Catrin: Ja men eller hur, äts alldeles för sällan och ja det var verkligen en toppen midsommar..:D

Mamma: Tack tack mamma! Kram

/L