19.7.10

Dagen


För att ge er en bild av hur stor Nisse är..:)
Idag åt jag världens minsta glasstrut på eftermiddags fikarasten, den var god och kostade mig bara 2,50kr, mm!
Jag befann mig på höga höjder idag medan Mia som syns på bilden höll sig på de lägre nivåerna. Men som alla lampetter och övriga lampor gnistrar och glimmar nu..:)
Jobbigt med min svindel dock...

Sen fick jag sitta på tåget och vänta länge innan det kom iväg pga. tekniska fel. Så vi blev stående helt still i över 30 min i Tierp. Jobbigt. Sen när jag kom till stan och handlade på Konsum uppspelade det här sig.

Jag: Tut, tut! sa jag till några barn som stod mitt i en gång och jag skulle förbi, samtidigt som jag sa det här log jag och deras pappa stod precis vid de.

Pappan: Einar du får flytta på dig för tanten vill komma förbi.

Ungefär här höll jag på att svimma. Han kallade mig för tant!!! Jag är 22 år och han var minst 37!!! Vad var hans problem. Tyvärr blev jag helt stum av det här och visste inte vad jag skulle säga utan gick bara förbi när hans barn flyttat på sig. Kom på att jag i efterhand skulle ha ifrågasatt hans beteende jag menar så många år var inte hans barn men seriöst de var kanske 5 eller nått och det betyder att de bara har 17 år på sig innan de är gubbar och om jag är tant, vad fan är han då?!

Suck!

Inte oki!
Inte oki!

6 kommentarer:

Linn sa...

Bahaha!! Galet! Han måste ha slagit huvet i något hårt. RInger dig morgon! Puss

Linda sa...

I know! GALEN MANN! Stackars barn! Yes gör så du! Blir fint det! Mamma trodde han blev förnärmadnär jag bad hans barn att flytta sig, mes isf! Puss/L

Therese sa...

Haha, jag blir kallad tant på jobbet varje dag av en av ungdomarna där ;) (det blir iofs alla tjejer....) Nisse är iaf galet söt!!!

Anonym sa...

Haha, tant vid 22 - det är inte illa!

Och det var mig en söt glass. :)

vad bra, då ska jag lära dig att vika franska liljor någon dag ;)
Kram!

Miss Persona sa...

Ja, jäklar va stor Nisse är ... och tant *fnys* han kunde väl hellre sagt flickan om han nu inte kom på ett bättre mellanting :)

Linda sa...

Anna: Ja han är ett litet monster han..:) Och ja men eller hur, jag tycker det jag med!!!