23.8.10

En utmaning...

Jag utmanades av Catrin att svara på lite frågor och jag lånade lite av frågorna som hon fick på sin sida och svarade på. Meningen är att jag ska skicka utmaningen vidare och därför utmanar jag nu Maja, Linn, Anna och Ivana.

Favoritplagg?
Jag har alltid så himla svårt att bara säga ett enda, men om jag verkligen måste välja så säger jag nog nästan min lila-blommiga sjal från HM. Men som sagt vill säga alla mina kläder egentligen..:)

Favoritlåt(ar)?
My life - JJ

Jar of hearts - Christina Perri

Cosmic love - Florence + The Machine


Favoritfärg?

Det beror lite på men om man ser till min garderob så är det blått eller lila, men det är inte samma på min inredning.

Favoritblomma?
Tulpan.
Favoritnamn?
Jag har länge sagt att om jag får en dotter någon gång vill jag att hon ska heta Esther och det gäller fortfarande, så jag måste nog säga det.

Favoritdjur?
Ingen kommer väl bli direkt överraskad över att jag svarar katt på den här frågan...

Favorithemsida?
Ja, jag har väl någon slags hatkärlek till Facebook så jag måste nog säga det. Annars så tycker jag att det är skönt att kika runt på alla bloggsidor jag och kommentera lite här och där.

Samlar du på något speciellt?
Jag har ingen samlar personlighet men om jag måste säga någonting så är det skor.

Har du några dolda talanger?
Jag kan "dansa" med mina fingrar. Låter kanske rätt udda och jag har faktiskt aldrig hört någons om kan göra det mer än jag så jag får filma och lägga upp det här..:)

Vilken årstid gillar du bäst?
Med risk för att bli lynchad så måste jag nog säga hösten, gillar att det blir svalare och när naturen byter färger, sen är höstmodet grymt snyggt också. Men om man ser till regn och rusk osv. så är det nog kanske mer våren som tilltalar mig.. Problemet är nog att jag kan hitta både positiva och negativa saker med alla årstider...

1 kommentar:

Miss Persona sa...

Utmaningen antagen och besvarad med mycket möda och stort besvär :)